Sastojci: 200 g sirnog namaza, 1 šalica Nutelle, 1 šalica tučenog slatko vrhnje, 3 male žlice šećera u prahu,
Priprema: Izmiksajte slatko vrhnje dok ne postane čvrsto. U drugoj zdjeli izmiksajte sirni namaz, Nutellu i šećer u prahu. Dobivenu mješavinu s drvenom kuhačom umiješajte u tučeno vrhnje. Koristite kao umak za voće, namaz za palačinke, kekse, pa i kao kremu za kolače.
Sastojci: 2/3 šalice Nutelle, kalupi za lizalice ili slične uske plastične spremnike, 2 šalice punomasnog mlijeka
Priprema: Pomiješajte Nutellu s mlijekom dok se ne rastopi. Izlijte u kalupe i stavite u zamrzivač da se stisne tri do šest sati.
Sastojci: 2 šalice glatkog brašna, 2/3 šalice šećera, 2 jaja, 1 šalica Nutelle
Priprema: Izmiksajte sve sastojke i stavite na lim koji ste obložili folijom. Pecite 10-ak minuta na oko 170 stupnjeva.
Sastojci: Ekstrakt vanilije, 1/2 šalice Nutelle, 2 šalice tučenog slatkog vrhnja, kondenzirano mlijeko
Priprema: Izmiksajte vrhnje dok ne postane čvrsto. U drugoj zdjeli pomiješajte 150 ml kondenziranog mlijeka, 1 malu žlicu ekstrakta vanilije te Nutellu. Miješajte kuhačom dok ne dobijete kremu. Umiješajte u tučeno slatko vrhnje te stavite u plastičnu posudu na zamrzavanja minimalno šest sati, a najbolje preko noći.
Video prilog možete pogledati ovdje.